Õpikeskkonnad ja -võrgustikud 2020

Õpikeskkondade kursuse esimene kohtumine toimub pühapäeval 06.09 kell 14.15-17.45 ruumis A-402. Esimesel korral saame tuttavaks kursusekaaslastega, tutvustame kursuse korraldust ning seame üles oma personaalse õpikeskkonna.

Sel aastal on mul eesmärgiks pakkuda kõiki oma kursuseid koos online ülekandega, nii et üliõpilased saavad soovi korral eemalt kontakttundides osaleda. Kontakttunnid on üles ehitatud pigem seminaride kui loengutena, seetõttu palun arvestada reaalajas osalemisega. Salvestusena saavad hiljem kättesaadavaks ainult loengu vormis osad.

Esimese kohtumise Zoom link on: https://zoom.us/j/99054426436

Palved Zoomis osalevatele üliõpilastele:

  • palun sisenege oma ees- ja perekonnanimega;
  • palun lülitage sisse oma veebikaamera pilt;
  • küsimuste ja arutelu jaoks võite kasutada jututuba;
  • palun hoidke oma mikrofon väljalülitatuna kui ei ole teie kord rääkida.