Selleks aastaks kõik!

Ma arvan, et on aeg selle kursuse ametlikule osale punkt panna, mis ei tähenda aga seda, et ka erinevatel kursuse teemadel olevad diskussioonid ei võiks jätkuda. Meil on hea meel tõdeda, et tegemist oli väga värvika ja huvitava seltskonnaga, kes agaralt üksteist toetama ja kommenteerima asusid ning väga asjalikke mõtteid avaldasid. Nii tõsist võrgustikku ei ole me sellel kursusel veel kohanud.

Mis puudutab viimast tagasivaadet, siis ootasime ehk natuke sügavamat ja tõsisemat analüüsi selle kohta, mis oma õppimises töötas ja mis mitte, miks; kuhu on edasi areneda; kas õpiprotsessis on midagi muutunud jne., aga on ka ehk arusaadav, et enam ei jaksa. Siiski tasub pilk heita Kersti, Irena, Anneli, Veronika ja ka mõnede teiste osalejate viimastele postitustele.

Suur aitäh ka neile, kes avaldasid mõtteid, mis kursusel võiks teistmoodi olla. Paneme teie mõtted kõrva taha ja võtame edaspidi arvesse.

Võtame teiega e-posti teel ühendust, et teavitada teid ka arvestuse/mittearvestuse saamisest.

Suur aitäh teie panuse eest!

Rahulikku jõuluaega ja tegusat uut aastat!

Terje & Hans